Welke opleiding moet je volgen voor de horeca?

Ook ben je met een diploma welkom bij een mbo niveau 4 opleiding in het toerisme of de horeca. Niveau 4 – Ook tijdens een niveau 4 opleiding voor de horeca of het toerisme leer je werkzaamheden volledig zelfstandig uit te voeren. Maar je kunt ook naar het hbo.

Welke opleiding mbo 2?

Met een MBO-opleiding op niveau 2 word je opgeleid tot een baan waarbij je uitvoerende werkzaamheden kunt verrichten. Denk hierbij aan een opleiding als MBO Beveiliger, MBO Medewerker financiële administratie of MBO Helpende Zorg en Welzijn. De opleiding duurt 12 tot 24 maanden.

Wat is versneld mbo?

Sneller je diploma Voor studenten met ambitie is het mogelijk om een aantal mbo-opleidingen in 1 of 2 jaar af te ronden. Deze versnelde opleidingen zijn opleidingen op maat. Na je aanmelding bepalen we wat het beste bij jou past. We kijken dan o.a. naar je vooropleiding, werkervaring, kennis en kwaliteiten.

Welke opleiding moet je volgen om stewardess te worden?

Dan kies je voor de opleiding Steward / Stewardess op MBO College Airport in Hoofddorp. Je werkt in een internationale dynamische sector waar het werk altijd doorgaat en geen dag hetzelfde is. Als toekomstige steward of stewardess heb je een servicegerichte instelling, ben je flexibel en sta je stevig in je schoenen.

Wat doet een Keukenassistent?

Keukenassistent is een startfunctie, dat wil zeggen dat je veel kunt leren als je hiermee begint. Je voert diverse werkzaamheden uit in de keuken zoals de kok assisteren bij het koken, een planning maken, ingrediënten en materialen verzamelen, eenvoudige gerechten voorbereiden en je werkplek afruimen en schoonmaken.

Welke mbo 3 opleidingen zijn er?

En ben je op zoek naar een mbo-opleiding die bij je past? Er zijn vier niveaus in het mbo: de entreeopleiding, de basisberoepsopleiding, de vakopleiding en de middenkaderopleiding.

Wat is BOL opleiding niveau 2?

Mbo-2 leidt op tot banen waarin je uitvoerend werk doet. Bij een basisberoepsopleiding doe je een beroepsopleidende leerweg (BOL) of een beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Bij een beroepsbegeleidende leerweg werk je vanaf het begin drie of vier dagen per week. De andere dagen ga je naar school.

Is mbo-2 moeilijk?

De opleidingen bereiden je voor om uitvoerend werk te doen en duren één tot twee jaar. Studenten met een mbo-2 diploma kunnen doorstromen naar het mbo-3. Op mbo-niveau 2 zijn er echter wel een aantal vakken die als moeilijk worden ervaren.

Kan je MBO versnellen?

Hoelang een versnelde mbo-opleiding duurt, hangt onder meer af van de opleiding, het niveau, jouw vooropleiding en de school. Duurt een opleiding normaal 3 of 4 jaar? Dan geldt in het algemeen dat je deze versneld in 2 jaar kan doen. Een opleiding die normaal 2 jaar duurt, kan je dan in 1 jaar afronden.

Kan je een BBL opleiding versneld doen?

Het is echter mogelijk om een opleiding sneller af te ronden. Bijvoorbeeld omdat je minder tijd nodig hebt voor bepaalde vakken, of omdat je al veel praktijkervaring hebt waardoor je sneller door de stof gaat.