Hoeveel opleidingen heeft Landstede?
Met de merken Landstede MBO, mbo Menso Alting Zwolle, StartCollege Entree en het Centre for Sports & Education bieden we ruim 200 opleidingen aan ongeveer 11.000 studenten in Gelderland, Overijssel en Flevoland.
Wat is Dienstverlening zorg en welzijn?
Je werkt als helpende zorg & welzijn met mensen die in het dagelijkse leven hulp nodig hebben. Het is jouw werk om deze mensen te ondersteunen en te helpen bij de taken die ze (nog) niet zelf kunnen of moeten leren. Bij het ondersteunen werk je ook samen met verschillende mensen uit hun omgeving.
Welke vormen van onderwijs biedt Landstede Groep aan?
Landstede Groep
- 2900. Aantal medewerkers.
- 1611. 55% vrouw.
- 1289. 45% man.
- Vestigingen.
- 13868. Leerlingen voortgezet onderwijs.
- 98,7% Vmbo-Basisgericht. Landelijk 97,7%
- 97,3% Vmbo-Kadergericht. Landelijk 95,8%
- 94,7% Vmbo-tl. Landelijk 94,0%
Wat is dienstverlening opleiding?
Dienstverlening bestaat uit verschillende opleidingen, namelijk medewerker facilitaire dienstverlening, medewerker sport en recreatie of helpende zorg en welzijn. Bij alle drie de opleidingen doe je ondersteunende werkzaamheden.
Wat is de entree opleiding?
De entreeopleiding is er voor jongeren zonder een diploma van een vooropleiding. Deze entreeopleiding bereidt jongeren voor op de arbeidsmarkt. Of op doorstroming naar een mbo-2-opleiding.
Wat zijn de Profieldelen van de opleiding dienstverlening?
Het basisdeel is Dienstverlening, je kiest vervolgens voor een profieldeel Helpende Zorg & Welzijn, Medewerker Facilitaire Dienstverlening of Medewerker Sport & Recreatie. De eerste tien weken van de opleiding besteed je aandacht aan het beroep, de inhoud en opzet van de opleiding en je eigen functioneren.
Wat kost de opleiding Helpende zorg en welzijn?
Voor de beroepsbegeleidende leerweg van MBO-opleidingen op niveau 1 en 2 is het cursusgeld wettelijk vastgesteld op € 250,- per leerjaar. Het lesgeld in 2019/2020 voor de beroepsopleidende leerweg is € 1
Welke 5 waarden kent Landstede?
Missie en waarden Waarde(n)vol leren leven, dat is de missie van Landstede Groep. Liefde voor leren zit in ons DNA. Wij geloven dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen. Landstede Groep maakt een leven lang ontwikkelen mogelijk.
Wat wordt verstaan onder dienstverlening?
Dienstverlening wordt door de Van Dale gedefinieerd als: “hulp die een persoon, instantie of onderneming biedt aan het publiek”. Particulieren verstaan onder dienstverlening soms ook de nieuwe diensten, die bedrijven aanbieden ter vervanging van bestaande diensten, bijvoorbeeld internetbankieren.
Wat kun je worden met dienstverlening?
Je begint daarom in de basisfase Dienstverlening en specialiseert je na een tijdje in één van deze richtingen:
- Medewerker facilitaire dienstverlening.
- Medewerker sport en recreatie.
- Helpende zorg en welzijn.