Hvem ringer fra dette nummer krak?

Find nummeret her på Krak og find ud af, hvem der ringede. Vi har mange numre i vores database, men ikke alle. Du kan hjælpe os og andre ved at rapportere et ukendt nummer. På den måde undgår du og andre opkald fra ukendte numre i fremtiden….Mest søgte numre.

Telefonnummer Søgninger
61481826 13156

Hvem ejer det her nummer?

Brug den virtuelle telefonbog Selvom at du ikke kan bruge den traditionelle telefonbog, kan du stadigvæk bruge en telefonbog. Du skal blot bruge den virtuelle telefonbog Krak.dk hvor du kan indtaste telefonnummeret. Hvis telefonnummeret ikke er skjult fra Krak, vil ejeren dukke op på hjemmesiden.

Hvem står bag telefonnummeret?

Hvis du skal finde et telefonnummer, er den åbenlyse metode at kigge i telefonbogen. I gamle dage en ordentlig mursten på flere tusinde sider. I dag er den selvfølgelig online via hjemmesider som krak.dk, degulesider.dk eller 118.dk – sidstnævnte kan du også ringe til på, ja 118 – bedre kendt som oplysningen.

Hvornår ringer smitteopsporing?

Coronaopsporing spiller en vigtig rolle i at bryde smittekæderne. Vi ringer hver dag til borgere, der er testet positiv for COVID-19, og deres nære kontakter for at vejlede dem om, hvordan de skal forholde sig.

Hvordan ringer man med hemmeligt nummer?

Hvis du vil skjule dit nummer for enkelte opkald, skal du blot taste *31*, før du indtaster det nummer, du vil ringe til. Dermed skjules dit nummer for dette ene opkald. Ringer du fra mobil, skal du taste #31#.

Hvem har nummer 77411133?

Til jeres oplysning kan jeg fortælle jer at jeres telefonnummer 77411133 er blevet blokeret på min telefon. Jeg har én gang snakket med en person, hvor jeg sagde at jeg ikke var interesseret i uopfordrede opkald i tide og utide, men jeg kan se på telefonens notifikationer, at I stadigvæk ringer.

Hvem ejer 118?

Slå op på nettet, hvem der ringer 118 er ejet af TDC, der også driver YouSee og Telmore.

Hvem ringer spam?

Når du bliver ringet op af en svindler, der prøver at snyde dig, kalder man det et fupopkald. Fupopkald kan komme fra både danske og udenlandske numre. Der er mange typer af fupopkald, og de kan være svære at gennemskue.

Hvornår skal man testes efter nærkontakt?

Testes igen hurtigst muligt efter personen er smittefri, dvs. 48 timer efter at personens symptomer er forsvundet. Hvis den smittede person ikke har symptomer, er det 7 dage efter personens test blev taget. Hvis denne anden test er negativ, kan du ophæve din selvisolation.

Hvornår kan man smitte med Corona?

De fleste, som bliver syge med COVID-19, udvikler symptomer mellem 1 og 14 dage fra de har været udsat for smitte med ny coronavirus. De fleste får symptomer efter 5-6 dage.

Kan politiet ringer med skjult nummer?

Telefonnumrene bag fupopkald kan være svære at genkende som svindelnumre. De kan nemlig både være hemmelige numre, have dansk område-kode og ligne de numre, som danske virksomheder har. Tager du telefonen, kan du spotte en svindler på: Opkaldet handler om at få personlige oplysninger ud af dig.

Hvorfor ringer udenlandske numre?

Nogle vil have fat i personlige oplysninger, så de kan bruge dine penge eller din identitet. Andre ringer fra et udenlandsk nummer med en meget høj minutpris. Fupopkald der kommer fra udlandet, ”gemmer sig” ofte bag et dansk nummer. De to mest kendte former for fupopkald kaldes Wangiri-svindel og Spoofing .