Hoe activeer ik Apple Pay op iPhone?

Druk tweemaal op de zijknop. Wacht tot je standaardkaart verschijnt en kijk naar de iPhone om te authenticeren met Face ID of voer je toegangscode in. Houd de bovenkant van de iPhone op een paar centimeter van de contactloze kaartlezer totdat je het woord “Gereed” en een vinkje op het scherm ziet.

Hoe met iPhone betalen?

Betalen met iPhone met Touch ID Leg uw vinger op Touch ID om uw standaardkaart te gebruiken. Houd dan de bovenkant van de iPhone bij de lezer voor contactloos betalen totdat u ‘Gereed’ en een vinkje op het beeldscherm ziet verschijnen.

Welke iPhone geschikt voor Apple Pay?

Apple Pay maakt gebruik van drie technologieën: NFC, de Touch ID-vingerafdruksensor of Face ID-gezichtsherkenning en een Secure Element-chip in de ondersteunende Apple-apparaten. Je hebt één van de volgende toestellen nodig: iPhone 6, iPhone 6 Plus en nieuwer. iPhone 5, iPhone 5c en iPhone 5s*

Wat houdt Apple Pay in?

Apple Pay is dé manier om te betalen. Het vervangt je fysieke pasjes en contant geld door een manier van betalen die privé, makkelijker en veiliger is. Of je nu in een winkel, op een website of in een app betaalt.

Hoe werkt Apple Pay op iPhone se?

Apple Pay betalingen uitvoeren via Face ID

  1. Kijk naar je iPhone terwijl je twee keer kort de zij-knop indrukt.
  2. Je iPhone wordt ontgrendeld en Apple Pay wordt geactiveerd.
  3. Je standaard betaalkaart wordt direct actief of open een andere.
  4. Plaats de bovenkant van je iPhone naast/op de betaalterminal.

Hoe Apple Pay activeren ING?

Om Apple Pay te gebruiken maak je een mobiele betaalpas aan via de ING app of Apple Wallet. Deze mobiele pas wordt gekoppeld aan je Apple Wallet. Hierna ben je klaar om bijvoorbeeld met je telefoon of je Apple Watch te betalen.

Hoe werkt betalen met iPhone ING?

Dubbelklik op de knop aan de zijkant van je iPhone en “kijk” naar het scherm voor de gezichtsherkenning. Houd de bovenkant van je telefoon een paar centimeter van de betaalautomaat. Zie je ‘Gereed’ en een vinkje op het beeldscherm? Dan heb je betaald.

Hoe betaal je met Wallet iPhone?

Hoe werkt contactloos betalen met Apple Pay

  1. Dubbelklik op de knop aan de zijkant van uw iPhone en kijk naar het scherm.
  2. Hou de bovenkant van uw telefoon een paar centimeter van de betaalautomaat.
  3. Ziet u ‘Gereed’ en een vinkje op het beeldscherm? Dan heeft u betaald.

Is iPhone SE geschikt voor Apple Pay?

Om te betalen met behulp van Apple Pay, druk je twee keer op de vergrendelknop aan de zijkant van de iPhone of op de home-button bij iPhone modellen ouder dan de iPhone X. Apple Pay wordt ondersteunt vanaf de iPhone SE en nieuwer.

Is mijn telefoon geschikt voor Apple Pay?

Is er ook Apple Pay (mobiel betalen) voor Android gebruikers? Klanten met een Android telefoon kunnen al sinds 2015 Betalen met hun mobiele telefoon.

Kan je Apple Pay uitzetten?

Ga naar uw Apple ID-accountpagina of gebruik Zoek mijn iPhone om betalingen met Apple Pay op dat apparaat tijdelijk of definitief te blokkeren. Log in bij uw Apple ID-accountpagina en klik op uw apparaat. Ga vervolgens naar het gedeelte voor Apple Pay en klik op ‘Verwijder’ of ‘Verwijder alles’.

Kan Apple Pay op iPhone 7?

De meest gangbare manier om met Apple Pay te betalen is met een iPhone. Als je een iPhone 6 of nieuwer hebt, kun je de betaaldienst gebruiken. Dat komt omdat er vanaf deze iPhone een speciale chip in het toestel zit, die gekoppeld is met de Touch ID- of Face ID-sensor om veilige betalingen mogelijk te maken.